آخرین مطالب

انتخاب رنگ نقاشی ساختمان

رنگ سبز در دکوراسیون

نقش رنگ در دکوراسیون داخلی منازل

دیوتر دیزاین – تئوری رنگ در نقاشی ساختمان – رنگ در زندگی ما انسانها نقش پررنگ و بعضا بسیار موثری را ایفا می کند و افراد مختلف به رنگهای خاصی تمایل نشان می دهند . رنگ ها باعث پدیدار شدن احساسات و خلق و خو  شده و همین موضوع دلیل محکمی شده است تا طراحان و معماران و مالکان فضا ( خانه یا اداره ) به فکر ایجاد تنوع به روز نگهداشتن مداوم و تولید خلاقیت برای تغییری دیگر بیافتند .

رنگ که عنصر ترکیبی از نور است به وسیله هر یک از امواجش حسی را پدید می آورد . شور و حرارت  انرژی خوشحالی رمز و راز و … با درک تئوری رنگ شما می توانید محلی که با خلق و خوی شما هماهنگ است را ایجاد کنید . هر رنگ بر روی افراد مختلف خاصیت های متفاوتی از خود بروز می دهد . و این به عواملی چون جنسیت  سن نژاد فرهنگ و تجارب زندگی شخص وابسته است .

با استفاده از تئوری رنگ ها و نظریات روانشناسی هشت رنگ در فضای خانه کاربرد بیشتری دارد .

ابتدا بررسی تئوری رنگ در نقاشی ساختمان :

رنگ اول : قرمز :اثرات روانشناختی به کارگیری رنگ قرمز در دکوراسیون داخلی

رنگ قرمز

قرمز رنگ اشتیاق خطر و قدرت است . قرمز رنگی جسورانه  گرمابخش و هیجان آور است که باعث نزدیکی اشخاص به یکدیگر می گردد . ولی از طرفی باید دقت کنید که استفاده بیش از حد از رنگ قرمز در فضای خانه کاملا اشتباه بوده و موجب خروج فضا از حالت نرمال می شود . نقش این رنگ در دکوراسیون داخلی مهیج بوده و رنگی اشتها آور نیز به شمار می رود . به همین دلیل شاهد استفاده از آن در بسیاری از رستوران ها و فست فوها هستیم .

رنگ دوم : نارنجی :اثرات روانشناختی به کار گیری رنگ نارنجی در دکوراسیون داخلی

رنگ نارنجی در نقاشی ساختمان

رنگ نارنجی در نقاشی ساختمان

افرادی که عاشق رنگ قرمز هستند اما خشونت و تکاپوی این رنگ را بر نمی تابند  می توانند  رنگ نارنجی را به جای آن برگزینند . رنگی مفرح دارای انرژی گرمابخش و ایده آل برای کودکان . نارنجی را به عنوان یک رنگ در دکوراسیون خود راه ندهید بلکه او را یک شخصیت شجاع و مهربان به خانه دعوت کنید إ وجود این رنگ میان افراد حس دوستی را افزایش داده و باعث استحکام روابط می شود . نقش این رنگ در دکوراسیون داخلی نشاط و شادی است .

رنگ سوم : زرد :اثرات روانشناختی به کار گیری رنگ زرد در دکوراسیون داخلی

زرد در دکوراسیون

رنگ زرد در دکوراسیون

با توجه به روانشناسی رنگ در طراحی داخلی رنگ زرد رفاه همدردی گرما تعهد و حتی بزهکاری را به نمایش می گذارد . این رنگ هشدار گونه که اغلب مورد قهر افراد جامعه است توسط مجموعه ها برای تاثیرگذاری روی اذهان عمومی به کار گرفته می شود . اما اگر افراد می دانستند که یک فضایی که با رنگ زرد پوشیده شده باشد فضایی شاد و دوستانه را بوجود خواهد آورد مطمئنا نگاه دیگری به این رنگ فراموش شده خواهند داشت . اجتناب از استفاده افراطی از این رنگ توصیه نمی شود . چرا که احساسات را کاملأ متاثر از خود کرده و جو را به سرعت تحریک می نماید .

رنگ چهارم : آبی :اثرات روانشناختی به کارگیری رنگ آبی در دکوراسیون داخلی

رنگ آبی دکوراسیون

رنگ آبی

رنگ آبی یکی از رنگهای مهم در طراحی داخلی دکوراسیون و تئوری رنگهاست که عمیقا بر روی ذهن انسان اثر می گذارد . به همین دلیل رنگ آبی جز بهترین رنگها برای اتاق خواب است . این رنگ که در خود آرامش و صلح طلبی را به دنبال دارد یک شروع احساسی برای تغییر دکور در خانه است و آرامش بخش بودن را در مقیاس بالایی با خود وارد می کند . سردی و سکون این رنگ در فضای حمام یا سرویس بهداشتی رنگی شایسته بوده و از نظر بالابردن کیفیت بهداشتی محیط نیز اثر مثبتی به همراه دارد . برای تکمیل این رنگ بهتر است از رنگ سفید و زرد کمک بخواهید تا نگرانی بابت تکامل رنگ ها در فضای خانه نداشته باشید . استفاده افراطی از این رنگ اثرات سویی بر ذهن شما خواهد داشت که افسردگی یکی از این عوارض خواهد بود .نقش این رنگ در دکوراسیون داخلی صلح طلبی است .

رنگ پنجم : سبز :اثرات روانشناختی به کارگیری رنگ سبز در دکوراسیون داخلی

رنگ سبز در دکوراسیون

رنگ سبز در دکوراسیون

رنگی که از طبیعت الهام گرفته شده و سرشار از بکر بودن است . نقاشی ساختمان وقتی به سبز ختم می شود امید را به زندگی موفقیت را به کار و رشد را در توانایی ها با شما همراه خواه کرد . رنگ سبز که رنگی بسیار دوست داشتنی و جذاب است نکته مهمی را همواره با خود یدک می کشد و آن تطبیق سریع و هماهنگی بالا با سایر رنگ ها است . این رنگ به همراه سفید بهترین رنگ برای فضاهایی چون اتاق پذیرایی اتاق خواب و یا محل کار است که می توان آن را به کار گرفت . نقش این رنگ در دکوراسیون داخلی طراوت و تازگی است .

رنگ ششم : بنفش :اثرات روانشناختی به کارگیری رنگ بنفش در دکوراسیون داخلی

تئوری رنگ در نقاشی ساختمان

رنگ بنفش

بنفش در همراهی با رنگهای دیگر به خوبی همراه می شود . می توانید این رنگ را در کنار جواهرات به کار ببرید و یا با رنگهایی مانند رنگ های خنثی یک جا کنار هم قرار دهید . این رنگ جز رنگ های ایده آل برای دخترها است . تئوری رنگ در نقاشی ساختمان اثرات روانشناختی به کارگیری رنگ بنفش در دکوراسیون به منظور ایجاد یک فضای قابل ستایش کاملا طبیعی و مورد احترام است . چرا که این رنگ را می توان یک رنگ سلطنتی نامید . تئوری رنگ در نقاشی ساختمان نقش این رنگ در دکوراسیون داخلی لوکس بودن است . نظریه رنگ ها در نقاشی ساختمان

 

رنگ هفتم : رنگ مشکی :اثرات روانشناختی به کارگیری رنگ مشکی در دکوراسیون داخلی

تئوری رنگ در نقاشی ساختمان

رنگ مشکی

سیاه با ناملایمتی ها همراه است . رنگی که همراه با مرگ ظاهر شده و در هنگام غم پدیدار می شود . هر چند همین رنگ دارای حکمتی است که با آن تشخص و احترام همساز بوده و هست . سیاه به عنوان رنگ در دکوراسیون داخلی و تئوری رنگ ها همیشه در یک فضای محدود و بسته به کار گرفته می شود . با استفاده درست از این رنگ می توانید هنر عمق و ظرافت را در جای جای طراحی خود به رخ کشید . اگر رنگ مشکی را دوست ندارید نزدیک آن نشوید . چرا که نیروی دافعه آن به اطرافیان شما نیز منتقل می شود . مشکی و طلایی جز رنگهایی محسوب می شود که لوکس بودن را به دیگران گوشزد می کند . اما ترکیب و تنظیم این دو رنگ و نحوه به کار گیری آن کاری بسیار دشوار است . نقش این رنگ در دکوراسیون داخلی غم و جذبه است .

رنگ هشتم : رنگ سفید :اثرات روانشناختی به کارگیری رنگ سفید در دکوراسیون داخلی

تئوری رنگ در نقاشی ساختمان

رنگ سفید

این رنگ که نماد صلح و تازگی است و شفافیت و پاکی را عیان می سازد . در به کار گرفته شدن در طراحی های امروزی و مدرن طرفداران بی شماری دارد و تئوری رنگ ها را متاثر از خود می داند . چرا که همه رنگ ها طیفی از انتشار نور سفید هستند . جوانی و تجربه خلوص و پاکدامنی و بی گناهی و امنیت جز خصلت هایی هستند که این رنگ در خود محفوظ داشته است . رنگ سفید فضاهای کوچک را بزرگتر جلوه می دهد و اتاق ها را تازه تر و سرحال تر به نمایش در می آورد .

این رنگ با تمام رنگ ها به آسانی همراه و ترکیب می شود . با رنگ سفید میتوان زیبایی را به  محیط های بسته بازگردانید اما زیاده روی در استفاده از رنگ سفید سردی محض و بی روحی محیط را نیز به همراه خواهد داشت . نقش این رنگ در دکوراسیون داخلی پاکی و ثبات است . تئوری رنگ در نقاشی ساختمان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *